POLTIKA PRIVATNOSTI

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Infromacije o prikupljanju i obradi osobnih podataka (Izjava o privatnosti) objašnjavaju na koji način PT Plastics d.o.o. štiti podatke posjetitelja prikupljene putem web stranice www.ptplastics.hr.

Kada prikupljamo bilo kakve osobne podatke koje ste nam dali tijekom korištenja ove web stranice, smatramo se upraviteljima obrade tih podataka. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se kada stranicu posjetite putem računala, mobitela, tableta ili bilo kojeg drugog uređaja.

Pozivamo sve posjetitelje da pregledaju izjavu o privatnosti ove web stranice jer svaki put kada koristite naše usluge pristajete na uvjete objašnjene u ovoj Izjavi. Ako ne prihvatite opisane uvjete ili ne date dopuštenje za obradu vaših osobnih podataka, nećete moći koristiti našu web stranicu. Međutim, kao posjetitelj ne morate dostavljati nikakve osobne podatke.

Ova web stranica nije namijenjena djeci i ne prikupljamo svjesno podatke koji se odnose na djecu.

PT Plastics može izmijeniti ili dopuniti ovu Izjavu, no finalna verzija je uvijek dostupna na stranici.

PRIKUPLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

Svi vaši osobni podaci su nam vrlo važni, pa njihovoj zaštiti pristupamo s velikom profesionalnom odgovornošću.

Vaši osobni podaci mogu sadržavati:

ime i prezime
adresa
e-mail
broj telefona
Osobni identifikacijski broj

PT Plastics prikuplja neke ili sve gore navedene podatke na temelju vašeg pristanka koji se može povući u bilo kojem trenutku, ali nakon toga vaše daljnje korištenje naših usluga neće biti moguće. Naime, ova web stranica uključuje poveznice trećih strana. Klikom na te veze ili omogućavanjem tih veza možete dopustiti trećim stranama da prikupljaju ili dijele podatke o vama. Ne kontroliramo web stranice trećih strana i nismo odgovorni za njihove izjave o privatnosti.

Imate pravo u bilo kojem trenutku podnijeti žalbu, ali vas pozivamo da nas prvo kontaktirate za bilo kakva pitanja o ovo pravilo privatnosti:

PT PLASTICS d.o.o.
Juršićeva 30, Rugvica
10370 Dugo Selo,Hrvatska

Tel: +385 (01) 2764-024
Fax. +385 (01) 2764-026
Email: info@plamegal-trio.hr

VRSTE OSOBNIH PODATAKA

Postoji nekoliko kategorija osobnih podataka: Osnovni osobni podaci kao što su ime i prezime, adresa, osobni identifikacijski broj (OIB), kontakt podaci (e-adresa, telefonski broj).

Posebne kategorije osobnih podataka osjetljiviji su podaci ili podaci osobne prirode, poput biometrijskih ili genetskih podataka ili zdravstvenih podataka. Ova vrsta podataka nije uključena u naš redovni poslovni proces.

Prikupljanje podataka

Vaše osobne podatke prikupljamo tek nakon što nam dostavite svoj pristanak ili ih pristanete podijeliti s nama.

korisnici – vaše osobne podatke prikupljamo putem web obrazaca, e-maila, društvenih mreža (Facebook, Instagram), putem telefona ili bilo kojeg drugog izravnog kontakta

poslovni partneri i druge strane – vaši se podaci prikupljaju na temelju poslovnih sporazuma koji definiraju našu suradnju i komunikaciju

Vašim posjetom našoj stranici vjerujemo da ste nam dali svoj pristanak za obradu vaših osobnih podataka u skladu s ovom Izjavom, što nam daje legitimni interes za njihovu obradu koja je izravno povezana s redovitim upravljanjem web stranicom.

 

Nemamo nikakvog interesa za bilo kakve osjetljive podatke, pa ih nećemo prikupljati niti obrađivati bez vašeg pristanka. Postoji mogućnost da nam se dio vaših osobnih podataka pruža putem treće strane, poput veza na vaše profile na društvenim mrežama ili javno dostupnih podataka.

 

U svakom trenutku možete podnijeti zahtjev za povrat svojih osobnih podataka, promijeniti ih, ograničiti ili izbrisati, a to možete učiniti tako da nas izravno kontaktirate.

 

Ova web stranica prikuplja standardne podatke iz internetskog dnevnika, uključujući vašu IP adresu, vrstu i jezik preglednika, vrijeme pristupa i adrese web stranica s uputama. Da bismo osigurali dobro upravljanje ovom web stranicom i olakšali poboljšanu navigaciju, mi ili naši pružatelji usluga također možemo koristiti kolačiće za prikupljanje zbirnih podataka.

 

Pristup skupnim podacima o kolačićima imamo samo u funkcionalne svrhe. Međutim, kolačiće možete kontrolirati i upravljati njima na razne načine. Imajte na umu da uklanjanje ili blokiranje kolačića može utjecati na vaše korisničko iskustvo i dijelovi ove web stranice možda više neće biti u potpunosti dostupni.

 

www.ptplastics.co.hr koristi kolačiće (Google Analytics) koji se koriste za prikupljanje podataka i izvještavanje o statistici korištenja web stranica, imajući na umu poboljšanje funkcionalnosti web stranice.

 

OVDJE možete saznati više o kolačićima.

Evo nekoliko primjera trećih strana koje mogu pružiti usluge analize i obrade podataka u marketinške svrhe.

Google – Google analitika koja se koristi za praćenje web statistike i demografskih podataka, kao i za ponašanje korisnika weba

Facebook – društvena mreža koja prikuplja informacije u svrhu praćenja i mjerenja uspjeha marketinških kampanja, ponašanja korisnika weba i izrade prilagođenih oglasa.

Svi podaci prikupljeni od tih trećih strana subjekti su zaštite i obrade podataka prema nalogu treće strane, a PT Plastics ih može koristiti isključivo u statističke svrhe i analizu posjeta web stranicama.

Svrha korištenja podataka:

Prikupljeni podaci koriste se samo u svrhe za koje je dan pristanak korisnika, legitimni interes za obradu ili iz bilo kojeg drugog razloga navedenog u ugovoru:

 

– za poboljšanje kvalitete naših usluga i web stranica

– za sudjelovanje u nagradnim natječajima, promocijama ili kampanjama

– za poboljšanje sadržaja koji je objavljen na našim stranicama ili profilima na društvenim mrežama

– za dopunu ili ispravak vaših osobnih podataka i poboljšanje našeg kontakta s vama

– za mogućnost komunikacije s vama u slučaju bilo kakvih prijedloga, pohvala, žalbi ili bilo kojih drugih upita

 

Prikupljeni podaci neće se prosljeđivati niti jednoj trećoj strani, osim u slučaju drugačijeg sporazuma s trećom stranom i uz vaš izričiti pristanak.

 

Maloljetnici i zaštita osobnih podataka

 

Jasno izjavljujemo da ne prikupljamo i na taj način obrađujemo bilo kakve osobne podatke maloljetnika, bez pristanka ili dopuštenja njihovih roditelja ili zakonskih skrbnika.

 

Maloljetnici su više nego dobrodošli da posjete našu web stranicu i profile na društvenim mrežama, ali nuđenje bilo kakvih osobnih podataka mora se vršiti uz dopuštenje roditelja.

Svi mogući podaci prikupljeni bez našeg znanja mogu i bit će predstavljeni na uvid i izbrisani.

 

Dijeljenje prikupljenih podataka

 

PT Plastics obvezuje se čuvati sve osobne podatke u tajnosti, da se podaci neće distribuirati, objavljivati ili dijeliti s trećom stranom – bez vašeg prethodnog pristanka.

Iznimno, to bi se moglo dogoditi u slučaju razmjene podataka s našim kooperantima ili pravosudnim tijelima prema važećim propisima.

 

Razdoblje prikupljanja podataka

Vaši će se podaci prikupljati u razdoblju dok ne povučete vaš pristanak za to. U slučajevima kada se vaši podaci prenose na stranicu, ali usluge se ne pružaju, obvezujemo se da ćemo bez odlaganja izbrisati vaše podatke.

Podaci se ne mogu izbrisati:
– ako su podaci potrebni za provedbu zakonskih zahtjeva (poput zakona o računovodstvu)
– ako se podaci aktivno koriste u pravnoj obradi podataka

Uvijek možete zatražiti pregled podataka koji su pohranjeni kod nas, isto vrijedi i za brisanje podataka ako je zadovoljen jedan od sljedećih uvjeta:
– vaši osobni podaci više nisu potrebni u svrhu koja se prikuplja
– ako se vaš pristanak povuče
– ako postoje prigovori u vezi s obradom podataka
– ako se podaci nezakonito obrađuju
– ako se podaci moraju brisati radi poštivanja bilo kakve zakonske obveze koja proizlazi iz prava Europske unije
– ako se podaci prikupljaju u vezi s e-trgovinom

Ograničenje osobnih podataka može se pružiti ako je zadovoljen jedan od sljedećih uvjeta:
– ako podaci nisu točni
– ako je obrada nezakonita, ali ne želite da se podaci potpuno izbrišu
– ako podaci više nisu potrebni s naše strane, ali su vam potrebni za ostvarivanje nekih zakonskih zahtjeva
– ako vjerujete da su naši legitimni razlozi za obradu podataka izvan vaših interesa, prava ili sloboda

Imate pravo primiti ove podatke u strukturiranom i čitljivom formatu, a također ih izravno prenijeti drugom upravitelju obrade bez ikakvog miješanja s naše strane.

U svakom trenutku možete povući svoj pristanak – pismenom žalbom na navedenu adresu. U tom će se slučaju zatražiti dodatna potvrda vašeg identiteta, kao i valjanost vaše žalbe. U slučaju da vaša žalba bude odbijena, o tome ćete biti obaviješteni te će biti navedeni i obrazloženi svi razlozi odbijanja.

PRAVNE NAPOMENE

Bilo koja uporaba web stranice www.ptplastics.hr podliježe svim navedenim uvjetima. Podaci objavljeni na ovoj stranici mogu se kopirati u nekomercijalne svrhe uz potpuno poštivanje autorskih prava, prava intelektualnog vlasništva i svih ostalih primjenjivih ograničenja.

U bilo kojem drugom slučaju, podatke nije dopušteno kopirati, reproducirati ili distribuirati bez pristanka tvrtke PT Plastics d.o.o.

PT Plastics d.o.o. će se potruditi da podaci koji su objavljeni na stranici www.ptplastics.hr budu točni i istiniti, ali neće biti odgovorni ako nisu točni ili potpuni.

Koristite www.ptplastics.hr na vlastitu odgovornost. PT Plastics d.o.o. neće biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja može proizaći iz korištenja ili ne korištenja stranice ili bilo koje druge pogreške ili nepotpunosti na stranicama.